Støjpåvirkning ved 3. etape af Frederikssundsmotorvejen

Kommunen har opdateret materialet omkring den kommende forlængelse af Frederikssundsmotorvejen. Heraf fremgår det, at der ikke kommer til at blive etableret et støjværn langs frakørselsvejen til Stenløse Syd, samt at størstedelen af grundejerforeningen vil være ramt af et støjniveau på op til 58 db (som nok kun er gældende når vinden ikke er i Vest og vejen er regnvåd !)


Linieføring

Billedet er hentet fra en artikel på sn.dk der viser, at støjskærmens længde er 1600 m lang og 6 m høj. Støjskærmen er umiddelbart kun opsat langs motorvejen. Om der også kommer støjskærm i forbindelse med til/frakørselsvejen som grænser op til “os” er endnu usagt.


Derfor opfordrer bestyrelsen alle til, at medunderskrive et borgerforslag til Folketinget vedrørende “Mindre støj fra motorveje i bynære områder”

Borgerforslag

Følg linket HER => “Mindre støj fra motorveje i bynære områder”

På kortet herunder ses den nuværende linieføring, og den beregnede gennemsnitlige støjpåvirkning ved anlægning af  3. etape af Frederikssundmotorvejen. Der kan søges på en konkret adresse (brug linket under kortet)

Støjkort Egernleddet

Linket til et opdateret støjkort

I forbindelse med opdateringen af VVM-undersøgelsen er der lavet et nyt kort der viser støjpåvirkningen

 

Dette indlæg blev udgivet i Bestyrelsen, Egedal kommune, Frederikssundsmotorvejen, Grundejerforeningen, Stenløse Syd og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.