Forår & godt vejr

Attachment-1.jpeg

Kære alle

Det gode vejr sætter gang i de udendørs aktiviteter og dermed også mange børn på området og vejen. Husk at overholde de MAX 20 kmt på Egernleddet. Desværre bliver der stadig kørt for stærkt på vejen af flere beboere.Attachment-1.jpeg Det kan hurtigt gå galt hvis farten er for høj og mange er begyndt at køre helt op mod indkørsler når der køres ind og ud af området for at undgå det ene hjulsæt på vejbump…..  Færdselsloven gælder også på Egernleddet så parkering skal ske 10 meter fra stikveje og bemærk der er højre vigepligt i kryds start på Egernleddet.

Husk at private ting ikke må opbevares på foreningens område så som mellem rækkehuse mm. som kan forhindre græsslåning samt spærre en flugtvej.

Hvis man ønsker at gå igang med et projekt og er i tvivl om ens projekt så se altid på egernhaven.dk hvor der er oplysninger om hegnsregler, markise mm.  Hvis svaret ikke kan findes her så er i altid velkommen til at skrive til bestyrelsen : www.egernhaven.dk/kontakt-bestyrelsen/

Bedre vejr giver mere udeliv. Tag hensyn til dine naboer og husk hvis der er udfordringer så tal med din nabo og find en fælles løsning. Det er ikke bestyrelsens opgave da det forventes at i selv kan tale om udfordringer og respektere hinanden.

Godt forår og sommer til alle

Med venlig hilsen
Bestyrelsen Egernhaven

PS: Husk der er dit ansvar at sikre at foreningen har din korrekte mailadresse. Hvis du fraflytter området er det også dig som skal anmode om at blive slettet fra vores mail liste. Dette sker ved at skrive til bestyrelsens mailadresse.

Dette indlæg blev udgivet i Bestyrelsen, Grundejerforeningen og tagget , . Bogmærk permalinket.