Parkeringsforhold i området Egernleddet 1-33

Bestyrelsen har været ude og markere hvor 10 meter fra kryds er i området Egernleddet 1-33.

Færdselsloven vedr. Parkering gælder også på Egernleddet og derfor bedes alle i området overholde de 10 meter således at beboere, skraldemænd og saltspreder kan komme rundt på området samt kunne orientere sig når disse skal ud fra sideveje.

Området der er mest udfordret er i området ved boliger 1-33 derfor er bestyrelsen også  i fuld gang med en mere permanent løsning i dette område således at det bliver mere tydeligt hvor de 10 meter er.

Bestyrelsen anbefaler at jer i området 1-33 og med flere biler enten parkere begge jeres biler inde på egen grund eller parkere den største bil inde på egen grund af hensyn til udsyn og oversigtsforhold.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen

Markering af 10 meter fra vejkryds

Markering af 10 meter fra vejkryds

Dette indlæg blev udgivet i Fælles veje, Parkering og tagget , . Bogmærk permalinket.