Information fra Egedal Fjernvarme

Foto : Voresegedal.dk

I forbindelse med at Egedal Kommune har godkendt et fjernvarmeprojekt for Stenløse Syd, har vi planlagt, at vi laver udbygning af fjernvarmen i det godkendte område (etape 10 på vores hjemmeside) i 2024. Hvis dette skulle ændre sig, vil det fremgå af vores hjemmeside.

Forud for opstart af projektet vil hver enkelt husstand blive informeret pr. brev, eller pr mail hvis man allerede har tilmeldt sig via vores hjemmeside. Man vil på det tidspunkt kunne blive tilsluttet til en kampagnepris, som vil fremgå af brevet. Hvad kampagneprisen i 2024 bliver, kan vi ikke oplyse nu, da vores takster bliver fastsat for et år af gangen. Priserne for 2024 bliver derfor først fastsat i slutningen af 2023. I år og til næste år sparer man 30.000 kr. ved tilslutning i forbindelse med en kampagne.

De boliger, der ligger ud til en eksisterende fjernvarmeledning, vil kunne tilmelde sig nu og blive tilsluttet, når vi kommer til dem i rækkefølgen af tilslutninger ved eksisterende ledninger. Det vil sige Egernleddet lige numre fra og med nr. 56 til og med 118 og ulige numre fra og med nr. 1 til og med nr. 25. Ventetiden er i øjeblikket ca. et halvt år. Prisen for at blive tilsluttet ved tilmelding og underskrift af leveringsaftale i 2022 er 30.000 kr. og i 2023 bliver prisen 45.000 kr. Vi tager direkte kontakt til dem, fra ovenstående adresser, der allerede har tilmeldt sig.

De boliger, der må vente på udbygningen er lige numre fra og med 2 til og med 54

 

image003.jpg

 

Dette indlæg blev udgivet i Bestyrelsen, Egedal Fjernvarme og tagget , . Bogmærk permalinket.