Invitation til Biodiversitetsdag i Egedal Kommune

Kære landsbylaug og grundejerforeninger

Egedal Kommune holder den 11/9 kl. 11-15 et stort biodiversitets-arrangement i Ølstykke Biblioteks have. Arrangementet skal inspirere og motivere borgerne til at gøre konkrete indsatser for biodiversiteten.

Det bliver en aktivitetsrig dag, hvor borgerne bl.a. inviteres til at komme og få gratis professionel rådgivning om biodiversitet, høre mere on kommunens egne initiativer, børnene kan deltage i BioBlitz og meget, meget mere.

Derudover vil det på dagen være muligt at tilmelde sig vores nyoprettede ”Naturambassadør”-uddannelse, hvor interesserede borgere kan lære mere om biodiversitet og blive klædt på til aktivt at engagere sig selv og andre i kampen for vores fælles natur og biodiversitet.

Signe Wenneberg

Signe Wenneberg holder oplæg til Vild Med Egedal 11 september

I kan læse mere om dagen her:

https://www.egedalkommune.dk/nyheder/nyheder/2021/august/biodiversitetsdagen-vild-med-egedal-11-september-fejrer-vi-det-vilde-egedal/

Landsbylaugene og grundejerforeningerne er væsentlige samarbejdspartnere for Egedal Kommune i det lokale arbejde for at skabe bedre forhold for biodiversiteten. Derfor vil det glæde os, hvis I som modtagere af denne mail vil hjælpe med at dele invitationen med jeres naboer.

Vi håber at rigtigt mange af jer har mulighed for at komme forbi arrangementet på Ølstykke Bibliotek, Østervej 1A, 3650 Ølstykke.

I er meget velkomne til at ringe eller skrive til vme@egekom.dk, hvis I vil vide mere.

Med venlig hilsen

Kate Kronborg Holmstrand

Natursagsbehandler

Mobilnummer: 7259 7305

E-mail: Kate.Holmstrand@egekom.dk

Dette indlæg blev udgivet i arrangement, Egedal kommune og tagget , . Bogmærk permalinket.