Formanden takker af

Kære alle

Jeg har snart været formand for foreningen i 10 år og synes selv at jeg har givet foreningen rigtigt meget. Jeg har været glad for at havde posten, men 10 år er lang tid og jeg ønsker at trække mig også af principielle årsager. Derfor har jeg valgt ikke at genopstille til næste ordinære generalforsamling og trækker mig derfor senest slut maj måned 2021 som er den seneste rettidige dato for afholdelse af generalforsamlingen.

Der skal også findes en ny kasserer til foreningen da Louise som er kasserer, fraflytter området i slutningen 2021.

Vi har i bestyrelsen valgt at skrive ud til jer alle allerede nu således at du kan overveje om det er noget for dig. Der vil selvfølgelig blive lavet en god overdragelse af postene således at du ikke står på bar bund. Hvis du har lyst til at tage en af posterne eller har spørgsmål om hvad det kræver så er du meget velkommen til at tage fat i os på bestyrelsens mail bestyrelse (at) egernhaven.dk

Med venlig hilsen

Jan Wiik – bestyrelsen

 


 

 Foreningen har også brug for din hjælp

Grundejerforeningen Egernhaven er en forening, hvor du som grundejer er forpligtet til at være medlem. Ledelsen i foreningen er bestyrelsen, som består af frivillige medlemmer, som hver især yder en stor indsats for, at varetage foreningens interesser.

Uden frivillige – ingen bestyrelse. Med andre ord, foreningen har brug for din hjælp.

Bestyrelsesarbejdet er først og fremmest sjovt, men også lærerigt og en god måde for dig at få indflydelse på, hvordan foreningen skal se ud i fremtiden. Omfanget af en bestyrelsespost er, at vi holder 3-4 møder a’ ca. 2 timers varighed om året. Her tager vi beslutninger om de overordnede ting i foreningen.

Hvis du vil høre mere om bestyrelsesarbejdet eller er interesseret i at stille op til bestyrelsen hører vi gerne fra dig.

Dette indlæg blev udgivet i Bestyrelse, Bestyrelsen, Generalforsamling, Grundejerforeningen, Ikke-kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.