Opkrævning af kontingent

BetalingsserviceSom I måske allerede har bemærket, er jeres betalingsservice på kontingent til foreningen blevet afvist i jeres netbank. Det skyldes at foreningens bank har fået ændret i deres produkter der gør at foreningen ikke længere kan modtage og udsende et girokort til bla. nye beboere. Derfor har foreningen skulle finde på en ny løsning med hensyn til opkrævning af kontingent. Dette er lykkedes og fremover vil vi udsende kontingent opkrævning for hele året i februar måned. Det vil sige der fremadrettet kun vil komme en opkrævning årligt. Betaling kan ikke tilmeldes PBS men kan sættes til automatisk betaling. Husk det er altid beboeres eget ansvar at slette automatisk betaling ved fraflytning.

Hvis der skulle være spørgsmål, så kan vi altid fanges via vores kontaktformular.

Med venlig hilsen og ønsket om et godt nytår

Bestyrelsen GF Egernhaven

Louise, Sara, Martin & Jan

 

Dette indlæg blev udgivet i Bestyrelse, Kontingent og tagget , . Bogmærk permalinket.